Spit bridge to Manly

Lite bilder från i lördags då vi tog bussen till Spit Bridge och vandrade till Manly. Ingenting i jämförelse med förra veckans kustvandring, men fortfarande trevligt och rätt fint på sina ställen. Manly är ett riktigt sommarställe med fin strand, surfare och massa turister.

På morgonen när vi steg upp var det riktigt mulet ute, så vi packade ner regnkläder i ryggsäcken. Bara någon timma senare insåg vi att det var solkräm vi skulle ha packat med och inte regnkläder. Fanns knappt ett moln på himlen kvar. 
 Utsikterna var vackra, men svåra att fånga på bild då där var en massa buskar i vägen. Men så är det väl alltid, att allting ser tusen gången bättre ut i verkligheten. På den här bilden (ovan) kan man förresten se skyskraporna från centrala Sydney långt bort i fjärran.

Efter drygt tio kilometes vandrande var vi framme i Manly och satte oss på en mexikansk restaurang. De hade både krokodil och kängurufilé på menyn, men vi beställde vanliga fajitas och burritos istället. Och en iskall strawberry margaritha. Mums!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar