Livet på 35:e våningen

Äntligen tog lägenhetsletandet slut. Och det slutade inte - som jag fasade - i att vi skrev kontrakt för en tvåa och fick fixa möbler, internet och all inredning själv. Det slutade med en riktigt lyxig penthouse lägenhet på trettiofemte våningen med grym utsikt över centrala Sydney och sprillans ny inredning. Låt oss ta en titt!

Nummer 118. För att komma in behöver du inte bara två nycklar utan också en buzzer som du använder i hissen för att komma till din - och endast din - våning.

  
Hallen, som hittills inte består av mer än porttelefonen och någon konstig design på golvet.

Det här är det ena badrummet som vi delar tillsammans med ett annat par. Här inne finns bara duschen, toaletten är nämligen separat i ett badrummet bredvid. Rätt smidigt att ingen ockuperar toan när de långduschar.

I köket ingick det mesta, men vi fick köpa till lite extra grejer eftersom det bara var utrustat med det vanligaste. Inga pajformer här inte. Men baren är ganska nice :)

Matbordet.

Vardagsrummet, som hittills är ganska kalt. Så småningom kommer det nog lite fler kuddar. Och kanske en matta eller så.

Vardagsrummet igen, fast med matbordet. Så att ni fattar hur det hänger ihop liksom. Fotot är taget ståendes i hallen, med köket precis till vänster.      

Och så utsikten.


Bilder på sovrummet kommer kanske upp när vi har, ehm, städat lite. Ingenting är riktigt iordning än. När vi tittade på lägenheten var den inte ens möblerad och bit efter bit har saker fallit på plats. Någon som inte har fallit på plats än är tyvärr internet. Så det blir lite mindre bloggande tills det är fixat. Men nu vet ni iallafall var jag bor.

3 kommentarer:

  1. What's a fuck?!?

    Dra mig på en tallpinne, det var ingen dåligt lägenhet.

    SvaraRadera
  2. Har ni balkong på 35:e våningen?! Eller var det bara en synvilla? Hoppas på det senare..så fint ni bor :) Kan man få adressen? Kram mamma

    SvaraRadera
  3. Ooaaaao... Vad härligt!

    SvaraRadera