Stairway to hell och chinups á la ellinor

Jodå, lite alla hjärtans dag firande blev det allt ändå. Picknick i botaniska trädgården nära operahuset, med fladdermössen flygandes ovanför våra huvuden och utomhusbions musik på avstånd. Otroligt romantiskt. Och mer romantiskt blev det när Jaimes kompis joggade förbi och fnissade åt oss. Och ännu mer när en sur gubbe på fyrhjuling fräste åt oss att parken hade stängt och att vi var tvungna att gå. Men det var fint så länge det varade! Kycklingklubbor och baguette och brieost och rödvin och jordgubbar och sådär. Mums mums.

Ikväll hängde jag med Jaime på en joggingrunda och jag fick testa på trapporna som kommer vara med i Urbanathlonet för första gången. Har tidigare tränat på andra trappor med ungefär lika många steg så jag trodde det skulle vara okej, men väl uppe var jag HELT DÖD. Visade sig att de här trapporna var lite brantare än de jag normalt tränar på. Ett par hundra meter senare stannade vi till och "gjorde chinups" på ett utomhusgym. Eller ja, Jaime gjorde chinups. Jag hänge mest och dinglade på någon stång och kände mig som världens failure. Men som tur var fick jag min revansch i slutet då jag drog ifrån sista kilometern och Jaime inte kunde hänga med. Ha.

I övrigt kan jag med glädje konstatera att jag kommit halvvägs genom mitt godisförbud. So far so good, men jag har nog aldrig varit så sugen på godis som jag är nu. Hoppade t.o.m Café Svensson ikväll för att slippa frestelserna (de säljer svenskt godis och fika. Och semlor!). Arma mig! Imorgon har jag tänkt dra på spelkväll i svenska kyrkan-volontärernas lägenhet. Har inte spelat brädspel sen jag vet inte när. Troligtvis i somras med familjen. Ska bli kul.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar